Eισβολή και ξύλο στο Καυτανζόγλειο! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Eισβολή και ξύλο στο Καυτανζόγλειο! (pics & vids)

bet365

Οι φίλοι του Ηρακλή... αντέδρασαν μόλις ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ! Ξύλο με τα ΜΑΤ στις κερκίδες και το ταρτάν! Πήραν το σημαιάκι του κόρνερ και υπήρξε και τραυματισμός!
Διακοπή υπήρξε πριν από λίγο στο ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΣ. Μετά το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, φίλοι του Γηραιού εισήλθαν στο ταρτάν και πήραν το σημαιάκι του κόρνερ! Προφανώς και ο πλέον βασικός λόγος είναι η μεγάλη τους κόντρα με την διοίκηση του συλλόγου ενώ οι οπαδοί "χρεώνουν" και στην αστυνομία τα όσα έγιναν με την στάση της.
Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και για έναν τραυματισμό τουλάχιστον. Η αναμέτρηση ξεκίνησε μετά από περίπου έξι λεπτά. Την ίδια στιγμή υπήρχε ένταση στα επίσημα του γηπέδου και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.
Στο 7ο λεπτό της συνάντησης μια μερίδα οπαδών του Ηρακλή εισέβαλλε στο γήπεδο. Αρχικά, υπήρξαν συμπλοκές με τις αστυνομικές Αρχές στην είσοδο προς τις κερκίδες, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια όμως κλιμακώθηκαν με τους οπαδούς να περνούν στο ταρτάν του σταδίου. Εκεί υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα με αστυνομικούς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα