Επίσημα η κούπα στην Σαπεκοένσε

Γιώργος Κοντογεώργης
Επίσημα η κούπα στην Σαπεκοένσε

bet365

Η CONMEBOL ανακοίνωσε ότι ο τίτλος του Copa Sudamericana για το 2016 ανήκει και επίσημα στην Σαπεκοένσε. To Fair Play του... αιώνα στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Λίγες μέρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο Μεδεγίν στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 19 ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε και συνολικά 71 άνθρωποι, το κλαμπ από την Βραζιλία πήρε επίσημα τον τίτλο του Copa Sudamericana. Οπως ανακοινώθηκε από την CONMEBOL, η Σαπεκοένσε περνά στην ιστορία ως η κάτοχος του τίτλου για το 2016 και η αντίπαλος στον τελικό, Ατλέτικο Νασιονάλ, λαμβάνει το βραβείο Fair Play Centenario. Για την κατάκτηση της πρώτης κούπας της ιστορίας της και για τις διογανώσεις που θα συμμετάσχει στο μέλλον, η Chape θα βάλει στα ταμεία της 4 εκατ. δολάρια, ποσό με το οποίο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος, θα ξεκινήσει άμεσα η ανοικοδόμησή της.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο Λα Κορούνια - Σοδιεδάδ.

Μετά την τραγωδία που την ξεκλήρισε, αρχίζει η επόμενη μέρα για την Σαπεκοένσε, η οποία ύστερα από αίτημα των υπόλοιπων ομάδων, αναμένεται να εξαιρεθεί από τον υποβιβασμό για τα επόμενα τρία χρόνια. Σαν κάτοχος του Copa Sudamericana, θα παίξει την ερχόμενη σεζόν στο Copa Libertadores και θα αντιμετωπίσει την Νασιονάλ στον τελικό του Recopa. Ολες αυτές τις μέρες, τα κορυφαία κλαμπ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο απότισαν φόρο τιμής με κάθε τρόπο στην Σαπεκοένσε, ενώ μερικά τεράστια ονόματα ακούστηκαν για μεταγραφή. Μπορεί ουσιαστικά να βρέθηκε στον ουρανο, όμως πλέον η Chape θα αρχίζει να χτίζεται ξανά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα