«Δεν μας αξίζει το αποτέλεσμα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Δεν μας αξίζει το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Γιώργος Βαζάκας εκτίμησε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα καθώς επίσης και ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο.

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μια ιστορική ομάδα που είναι μονόδρομος να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αλλά το σκορ είναι παραπάνω από αυτό που έγινε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν έκανε ευκαιρία κι έβαλε γκολ από αυτογκόλ. Μπλοκάραμε τα ατού του Άρη οι οποίοι αν βρουν χρόνο και χώρο θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ισορροπήσαμε το παιχνίδι μέχρι το 73ο λεπτό, μετά ήρθε το δεύτερο γκολ του Άρη κι εκεί καταρρεύσαμε. Μέχρι εκείνο το σημείο βγήκαμε στην κόντρα και προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Μέσα σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ κι αυτό ήταν απόρροια και της ποιότητας του Άρη. Αυτό συμβαίνει όμως με τις μεγάλες ομάδες. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τη δική μας αδυναμία».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο προπονητής της Καλλονής ευχήθηκε στον Άρη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. «Για μας ο τελικός είναι με τον Πανθρακικό. Εύχομαι στον Άρη να πετύχει γιατί είναι ιστορική ομάδα και δικαιούται να είναι στην πρώτη κατηγορία».

Ο Λάμπρος Τριανταφύλλου εκπροσώπησε τους παίκτες της Καλλονής και δήλωσε: «Το αποτέλεσμα δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του αγώνα. Μετά το δεύτερο γκολ καταρρεύσαμε και θα πρέπει να το κοιτάξουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο στόχο καθώς αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα