Ανδρούτσος, ο 25ος στην Super League

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος, ο 25ος στην Super League

bet365

Ο Ανδρούτσος έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην Super League απέναντι στον Λεβαδειακό και έγινε ο 25ος ερυθρόλευκος που χρησιμοποίησε φέτος ο Μπέντο.
Ξεχωριστό ήταν το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, για την 13η αγωνιστική της Super League, για τον Θανάση Ανδρούτσο. Και αυτό επειδή ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα αποδεκνύοντας ότι στην Ακαδημία υπάρχει πολύ ταλέντο που αξιοποιείται όλο και πιο πολύ. Στο 74' λεπτό πήρε τη θέση του Αντρέ Μάρτινς και πέρα από το δικό του «βάπτισμα του πυρός» στη μεγάλη κατηγορία έγινε και ο 25ος ερυθρόλευκος που χρησιμοποιεί ο Πάουλο Μπέντο στον φετινό... μαραθώνιο της Super League.
Ως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην φετινή Super League έχουν αγωνιστεί και οι: Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Φιγκέιρας, Ελιουνούσι, Μποτία, Ιντέγε, Καπίνο, Ντα Κόστα, Μάρτινς, Φορτούνης, Ρέτσος, Βιάνα, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Λεάλι, Καμπιάσο, Ελαμπντελαουΐ, Πάρντο, Μάριν, Ντομίνγκες, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Πασιένσια και Ρομαό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα