Άρης - Καλλονή 5-0

Άρης - Καλλονή 5-0

bet365

Ο Άρης με... ξέσπασμα στο 2ο ημίχρονο σάρωσε με 5-0 την Καλλονή και πλέον αρχίζει να βλέπει ξεκάθαρα την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! 2 γκολ ο Τάτος, από ένα Καπνίδης, Μπαρκάν και Ίλιτς.

Έστω κι αν άργησε να καθαρίσει το ματς, ο Άρης επικράτησε με 5-0 της πολύ κακής Καλλονής και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα του Απόλλων, μειώνοντας στο -2 από την κορυφή.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12’ με τον Ίλιτς και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει πολύ περισσότερα γκολ αν δεν ήταν αρκετά άστοχοι. Η Καλλονή έπαιξε με την φωτιά, αφού είχε πολύ ψηλά την άμυνά της και δέχτηκε φάσεις, όμως τα κακά τελειώματα των γηπεδούχων τους κράτησαν στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν ίδιο, ενώ μετά τις αλλαγές που έκανε ο Αναστόπουλος, ο Άρης απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη επιθετικότητα. Και μια καλή συνεργασία μεταξύ Τάτου-Νέτο ήταν αρκετή για να πετύχει το 2-0 ο αρχηγός των γηπεδούχων στο 73’ και να ξεκινήσει η… κατηφόρα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «κίτρινοι» ξεμπούκωσαν και έδειξαν ποιος είναι το… αφεντικό. Δύο λεπτά μετά τον Τάτο, πήρε σειρά ο «φρέσκος» στο ματς, Καπνίδης, που ήρθε από τον πάγκο και βρήκε ξανά δίχτυα.

Μπαργκάν και Τάτος πήραν την σκυτάλη, αφού στο 80’ και το 88’ ήταν αυτοί που έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ και διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, σε ένα παιχνίδι με πολλαπλά οφέλη για τον Άρη. Όχι μόνο μείωσε την απόστασή του από την κορυφή, αλλά ταυτόχρονα κατάφερε να στείλει το... μήνυμά του. Τόσο σε αντιπάλους, όσο και στους δικούς του οπαδούς, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Καράμπελας, Ανάκογλου (73’ Ρόβας), Παυλίδης, Μπαργκάν, Ίλιτς (66’ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (69’ Ντούνης), Τάτος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82’ Γιώργου), Λίταινας (55’ Γιουκαρής), Φράγκος, Τριανταφύλλου (69’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα