«Υποδοχή» και… από τον Ιβάν Σαββίδη!

«Υποδοχή» και… από τον Ιβάν Σαββίδη!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Υποδοχή» και… από τον Ιβάν Σαββίδη!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου και διανυκτέρευσαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Επιστρέφοντας από την Αθήνα και μετά την… υποδοχή από περίπου 20 οπαδούς της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδόνια», το λεωφορείο της αποστολής αναχώρησε με προορισμό το «Μακεδονία Παλλάς».

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ, δεν πήραν τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά παρέμειναν και διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο.

Η έκπληξη ήταν πως στο λόμπι του ξενοδοχείου τους περίμενε και τους υποδέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαιρέτισε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας, που αμέσως και δίχως πολλά λόγια κατευθύνθηκαν στα δωμάτια τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα