Βασιλειάδης: «Παραμένει ο κίνδυνος του Grexit»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Παραμένει ο κίνδυνος του Grexit»

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον κίνδυνο αποκλεισμού των ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος από την πολιτική ηγεσία που να γνωρίζει ποιοι είναι μέσα στη λίστα Μπόργιανς. Είναι άσκοπο, άκαιρο και επιπόλαιο να σχολιάζουμε οποιοδήποτε όνομα είναι σε μία λίστα. Μπορεί να υπάρχουν συνωνυμίες. Χαλάει και η εισαγγελική έρευνα με όλη αυτή την κουβέντα. Να σταματήσει η κουβέντα. Όσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα, η κουβέντα αυτή είναι προβληματική», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού για την λίστα Μπόργιανς, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στον παράνομο στοιχηματισμό.

«Έχει μπει φραγή στον παράνομο στοιχηματισμό από το καλοκαίρι του ‘15 μετά την επιβολή των capital controls. Ήταν ένα αντικείμενο με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί η ελληνική διοίκηση»,

Παράλληλα ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων. «Προφανώς και κινδυνεύει η Ελλάδα. Δεν είναι στο χέρι της εκάστοτε Κυβέρνησης. Ενδεχόμενα να επιβληθεί από τους οργανισμούς έτσι κι αλλιώς. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν γίνει σαφώς καλύτερα. Δεν υπάρχουν οι «σκιές» που υπήρχαν. Να καταλάβουνε ότι η περίοδος που η Πολιτεία μπορεί να κάνει «τα στραβά μάτια», έχει τελειώσει. Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι ήταν ένας φαύλος κύκλος και μία προσπάθεια απλά αλλαγής ισχύος. Θα κριθούν όλοι. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν καλές προθέσεις και απ' αυτούς που φωνάζουνε κι απ' όλους.

Συνδέοντας τα γεγονότα κρίναμε ότι έπρεπε η κατάσταση να εξομαλυνθεί. Όταν σε βόλεϊ γυναικών γίνονται συγκρούσεις και οδομαχίες… η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει. Η ανομία που εισχωρεί μέσα σε έναν σύνδεσμο φιλάθλων έχει να κάνει με τις εξαρτήσεις από τις εκάστοτε ηγεσίες των ΠΑΕ. Έχει δημιουργηθεί μία άρρωστη κατάσταση. Έχει έρθει η ώρα, σε όλους τους τομείς που έχουμε πιάσει τον πάτο του βαρελιού. Υπάρχει ένα σύστημα προβληματικό, το οποίο ξεκινάει από πολύ χαμηλά. Όπου υπάρχει, στο τέλος αναδύεται μαύρο χρήμα. Τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα