ΠΑΟΚ: Στο… ιστορικό χαμηλό της 11ης θέσης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στο… ιστορικό χαμηλό της 11ης θέσης

bet365

Η ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό άφησε τον ΠΑΟΚ, μετά από 10 αγωνιστικές, στους 11 βαθμούς και την 11η θέση της βαθμολογίας. Εκεί, όπου είχε να βρεθεί από την αντίστοιχη σεζόν 2004-05.

Ο «Δικέφαλος» με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες, αλλά και κληρονομιά το -3 από την περσινή σεζόν, κατρακύλησε στην 11η θέση, ισοβαθμώντας στους 11 β. με τον Πλατανιά τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα, και βρέθηκε κάτω από την πρώτη δεκάδα της βαθμολογία, σε αντίστοιχο (10 αγωνιστικές) ξεκίνημα πρωταθλήματος, δώδεκα χρόνια μετά.

Τότε, τη σεζόν 2004-’05, είχε ξεκινήσει με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες, και υστερούσε στην τριπλή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο (ΙΟος) και την Καλλιθέα (11η) στους 12 βαθμούς.

Αφού πρώτα άλλαξε δύο προπονητές (Φρίνγκερ, Καραγεωργίου) στη μετά Αναστασιάδη και Λιάσου Λουκά εποχή, κατάφερε και τερμάτισε στην 5η θέση εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα