Αδεια η θύρα 13 (pics)!

Νίκος Μαρούδας
Αδεια η θύρα 13 (pics)!

bet365

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού το είπαν και το έκαναν, καθώς δεν έδωσαν το παρών στην θύρα 13, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!

Από τα μέσα της εβδομάδας, μετά την ήττα-σοκ στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, για το Κύπελλο Ελλάδος, οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αφενός καταλόγιζαν ευθύνες στον Γιάννη Αλαφούζο κι αφετέρου έκαναν γνωστό ότι θα απείχαν από την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Έτσι κι έγινε καθώς παρά την σημασία του ματς, την πρώτη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο και τον... εμπορικό αντίπαλο, η αποχή των οργανωμένων προκάλεσε αίσθηση στην Λεωφόρο.

Η Θύρα 13 ήταν... σχεδόν άδεια, εικόνα ασυνήθιστη, ιδιαίτερα σε ματς που χαρακτηρίζονται ντέρμπι. Το μόνο που υπήρχε στα κάγκελα ήταν ένα πανό που έγραφε: «ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ», ένα 2ο για την τραγωδία της Σαπεκοένσε και ένα τρίτο που έγραφε: «ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΨΥΧΗ. ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα