Θεοδωρίδης: «Το ματς της χρονιάς με ΠΑΣ»!

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Το ματς της χρονιάς με ΠΑΣ»!

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε πως το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι το πιο μεγάλο της χρονιάς.
Ο κ. Θεοδωρίδης είπε στη NOVA:
«Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός σαν ομάδα, παρ' όλο που και ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον στάθηκε και εκείνος πάρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Τώρα, στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι όπως άρχισε το παιχνίδι και μπήκαν τρία γκολ σε πέντε λεπτά, το ''Καραϊσκάκη'' τα' χει αυτά. Όταν αρχίσει και βράζει ατμόσφαιρα, ξεσπάει ο Ολυμπιακός και είναι κάτι το σύνηθες: δεν συμβαίνει για πρώτη φορά όταν βάλει πρώτος γκολ.
Ίσως κουράστηκε και λίγο ο Λεβαδειακός στο β'. Πάντως η ομάδα μας δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ο Λεβαδειακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και θα με θυμηθείτε σε αυτό που σας λέω: πιστεύω ότι από εδώ και μπρος - το είχα πει και μετά το ματς με την Κέρκυρα - εμείς θα ανεβαίνουμε και θα στρώνουμε σιγά - σιγά. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι αυτή η διακοπή είναι έγκλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ξαναγίνει ποτέ.
Και αυτό γιατί ο μόνος που την πληρώνει στην ουσία είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Είναι συγκροτημένος, έχει τα πάντα και ξέρετε ότι αν σε βγάζουν εκτός ροής, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Πιστεύω ότι από εδώ και μπρος θα συνέλθουμε. Παίζουμε ένα ας πούμε ''γιορτινό'' παιχνίδι στην Κύπρο, γιατί γιορτή θα το χαρακτήριζα εγώ. Δύο ελληνικές ομάδες, έχουν προκριθεί και οι δύο και πρέπει να γίνει μία διαφήμιση του ελληνισμού στο εξωτερικό. Όποιος κερδίσει ας κερδίσει, από την στιγμή που έχουν προκριθεί και οι δύο δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα κίνητρο να συμβεί οτιδήποτε παρά να είναι πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο και για τον ελληνισμό. Επιμένω σε αυτό το πράγμα. Για μένα το ματς της χρονιάς είναι την Δευτέρα με τα Γιάννινα. Θα παίξουμε με την ομάδα που είναι δεύτερη στην βαθμολογία αν δεν απατώμαι. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννινα: πάντοτε μας δυσκολεύουν. Με μία άριστη διαιτησία εκεί και με τον Ολυμπιακό σε μία καλή μέρα, θα ανταποκριθούμε σίγουρα στις ανάγκες του αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και μπρος θα κλείσουμε την φετινή χρονιά έτσι όπως πρέπει, αλλά επιμένω και πάλι ότι τα Γιάννινα είναι το ματς της χρονιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα