Πάρντο: «Ελπίζω να είμαι στην ευρωπαϊκή λίστα»

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Ελπίζω να είμαι στην ευρωπαϊκή λίστα»

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο σχολίασε πως ελπίζει και περιμένει παρουσία του στην λίστα της Ευρώπης. Τι είπε για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός.
Ο Κολομβιανός εξτρέμ είπε:
Για την διαφορετική εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική: «Αυτό που συνέβη είναι ότι καταλάβαμε τη φιλοσοφία να παίζουν κλειστό ποδόσφαιρο οι αντίπαλοί μας. Στα προηγούμενα παιχνίδια προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τους διάδρομους και να σκοράρουμε, όμως δεν τα καταφέραμε, κάτι που σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».
Για την διακοπή του πρωταθλήματος και το εάν επηρέασε τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Ναι η αλήθεια είναι πως πριν τη διακοπή είχαμε ρυθμό, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και καταφέρναμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Μετά τη διακοπή, πήγαμε μόνο με προπονήσεις σε επίσημο αγώνα και όπως αποδείχθηκε χάσαμε το ρυθμό και το δυναμισμό μας. Σίγουρα μας κόστισε η διακοπή. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε και αυτό πρέπει να κάνουμε και στα προβλήματα που θα μας δημιουργηθούν ενδεχομένως στο μέλλον».
Για τον αν είναι αισιόδοξος για την επιστροφή του στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: «Ναι, αυτό ελπίζω, αυτό δουλεύω και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να έρθει αυτή η ημερομηνία».
Για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ πιθανό να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας. Έχουμε την τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μας δίνει αυτοπεποίθηση το σημερινό αποτέλεσμα και μας δίνει αισιοδοξία για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα