Τουράμ... effect!

Νίκος Μαρούδας
Τουράμ... effect!

bet365

Ήρθε στην Κέρκυρα για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και από την μέρα που προσαρμόστηκε δίνει γκολ και βαθμούς στην ομάδα του. Το gazzetta.gr, στέκεται στον αποτελεσματικό Τουράμ, που και κόντρα στην ΑΕΚ λύτρωσε τους «Φαίακες»!

Πριν μια εβδομάδα ο Τουράμ, είχε ακούσει τα... παράπονα των συμπαικτών του για την φάση στο Φάληρο. «Βάλ'το ρε Τουράμ», του έλεγαν όλοι στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο. Αναφέρονταν στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στο Καραϊσκάκη για το 0-1 της Κέρκυρας. Ο ίδιος, ήταν επίσης σκασμένος. Το έβλεπες στο βλέμμα του λίγες ώρες μετά στο ξενοδοχείο, ήθελε αυτό το γκολ. Ήθελε να δώσει αυτό το διπλό στην ομάδα του.

Τελικά οι μέρες πέρασαν, η ευκαιρία ξεχάστηκε και ο Τουράμ πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα... Ο λόγος η τραγωδία της Σαπεκοένσε που του στοίχισε πολύ. Βλέπετε, η Βραζιλιάνικη ομάδα που ξεκληρίστηκε στα βουνά της Κολομβίας, ήταν η μόνη ομάδα στη χώρα του που είχε σκοράρει σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, τα όσα έγιναν τον γέμισαν θλίψη και του δημιούργησαν άσχημη ψυχολογία.

Ήθελε να σκοράρει και να το αφιερώσει στα αδικοχαμένα θύματα. Γι' αυτό αγωνίστηκε με τη Λαμία. Δεν τα κατάφερε. Με την ΑΕΚ ήξερε ό,τι θα είναι πιο δύσκολο, όμως το πίστευε. «Φίλε, θέλω και πρέπει να βάλω γκολ για τα παιδιά αυτά», είπε σε συμπαίκτη του και καλό του φίλο πριν την σέντρα με την Ένωση. Το παιχνίδι το άρχισε βουρκωμένος, αλλά και αποφασισμένος. Φαινόταν!

Τελικά η ΑΕΚ άνοιξε νωρίς το σκορ, αλλά δεν καθάρισε το ματς. Ο Τουράμ συνήθως χρειάζεται αρκετές τελικές για να σκοράρει. Κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» μία φάση ήταν αρκετή να του φέρει το γκολ, το οποίο το ήθελε για την Σαπεκοένσε και για να δώσει ακόμα έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

Αυτός ο βαθμός ήταν ο έβδομος που έδωσε φέτος ο Βραζιλιάνος στην Κέρκυρα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «Φαίακες» είναι αήττητοι. Μετρούν 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι δύο εξ' αυτών και... εκτός προγράμματος με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, οι Επτανήσιοι έχουν σκοράρει 5 τέρματα.

Τα τέσσερα είναι από τον Τουράμ Το ένα, αυτογκόλ του Μαλόν! Με λίγα λόγια, η Κέρκυρα κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης με δύο τέρματα του Βραζιλιάνου, 2-0 την Βέροια με ένα τέρμα του Τουράμ (είναι και στη φάση του αυτογκόλ) και πήρε τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ με το 1-1, χάρη στο τέρμα του 25χρονου επιθετικού. Αυτά τα τέρματα λοιπόν, κάνουν τον Τουράμ λυτρωτή της Κέρκυρας.

Στις πρώτες αγωνιστικές που ο Βραζιλιάνος δεν έβρισκε δίχτυα, οι «Φαίακες» σκόραραν πιο δύσκολα. Σε πέντε παιχνίδια είχαν σημειώσει τρία τέρματα. Κανένα από αυτά ο Τουράμ, μόλις τα δύο έδωσαν τρεις βαθμούς στους νησιώτες. Οι επόμενοι βαθμοί ήρθαν από τα πόδια του νεαρού επιθετικού.

Πως λοιπόν, οι μεγάλοι της Σούπερ Λιγκ να μην κοιτάζουν ήδη την περίπτωσή του; Οκ, μπορεί να μέχρι τώρα να έχανε αρκετές ευκαιρίες πριν σκοράρει, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε πως αυτό μπορεί να αλλάξει. Βέβαια, από την άλλη η Κέρκυρα θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για επέκταση του δανεισμού του. Δεδομένα πάντως, οι «Φαίακες» έχουν τον πρώτο λόγο και στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου υπάρχει όρος ο οποίος πολύ δύσκολα θα σπάσει τον Ιανουάριο ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα