Κόντε: «Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός»

Gazzetta team
Κόντε: «Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός»

bet365

Ο Κόντε θυμήθηκε τις πρώτες σκέψεις που έκανε μόλις άκουσε για τον ΠΑΣ και έδειξε δικαιωμένος για την επιλογή του
Για τις πρώτες του εμπειρίες από την Ελλάδα και την πορεία του ΠΑΣ, μίλησε ο Κόντε σε ισπανικά ΜΜΕ. «Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός. Ηθελα να μείνω στην Ισπανία και δεν είχα σκοπό να φύγω. Ομως μέσα μου κάτι μου έλεγε να πάω στην Ελλάδα και να δοκιμάσω την τύχη μου. Ετσι αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΣ και απέρριψα άλλες από την Ισπανία. Αλλά όπως σου είπα στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός. Δεν ήξερα την ομάδα και τι θα συναντήσω. Δεν ήξερα που πήγαινα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ομως ήμουν τυχερός. Στην ομάδα είναι δύο Ισπανοί (σ.σ. ο Ναδάλες και ο Ακόστα), ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ. Ετσι τώρα αισθάνομαι άνετα. Από την πρώτη στιγμή είναι εδώ και η κοπέλα μου. Η οποία με υποστήριξε αρκετά. Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ολη η ομάδα με έχει βοηθήσει να πετύχω αυτά τα γκολ. Ομως ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται. Σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος τόσο ως παίκτης όσο και σαν άνθρωπος».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στον λόγο που πανηγυρίζει τα γκολ του, δείχνοντας ψηλά στον ουρανό. «Θυμάμαι τον άνθρωπο που με βοήθησε πολύ και πέθανε νέος. Είναι ο θείος μου. Πιστεύω πως με βοηθά από τον Παράδεισο που είναι», υπογράμμισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα