Λαμπρόπουλος: «Αυτοκτονικές τάσεις»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Αυτοκτονικές τάσεις»

bet365

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε στην Κέρκυρα ότι έχει... κάμποσους τρόπους για να μην νικάει δικά της ματς και σε αυτό στάθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο αμυντικός της Ενωσης, ο οποίος σκόραρε στην Κέρκυρα...

Για το γεγονός ότι ακόμη μία φορά δεν κράτησε το προβάδισμα η ΑΕΚ: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, έχουμε αυτοκτονικές τάσεις, προηγούμαστε και δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να συζητήσουμε, να δούμε τι συμβαίνει, δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς».

Για το αν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές στο παιχνίδι της Κέρκυρας: «Αλλαξαν συστήματα αλλά δεν θεωρώ ότι είχαμε προβλήματα. Μια αδράνεια, ένα λάθος και δεχθήκαμε γκολ με μια φάση...».

Για τον ρόμβο της ΑΕΚ και πόσο βοήθησε: «Το πλάνο ήταν να τους αιφνιδιάσουμε, να είμαστε πιο συμπαγείς στο κέντρο, να βγάλουμε περισσότερες φάσεις. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παίξαμε για να βάλουμε δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε. Τελικά, χωρίς να έχουμε απειληθεί, μας ισοφάρισαν από μία φάση».

Για το αν στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κυρίως διαχειριζόταν το ματς: «Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, να επιστρέψουμε σε αυτό αλλά τελικά δεν το κάναμε. Είναι ό,τι χειρότερο να προηγούμαστε και να μην παίρνουμε τις νίκες».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει ένα σερί νικών: «Είχαμε πει ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε σερί για να ανέβουμε αλλά σήμερα κάναμε ισοπαλία. Είμαστε στενοχωρημένοι έτσι όπως ήρθε αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε 3x3».

Για το αν μπορεί να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του τίτλου η ΑΕΚ: «Οι μικρές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο, βλέπουμε ότι όλοι κάνουν γκέλες αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε αυτές τις γκέλες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα