Αλλαγή στον παρατηρητή του ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Αλλαγή στον παρατηρητή του ντέρμπι

bet365

Αλλαγή στον παρατηρητή του ντέρμπι με τον Καρατζά να παίρνει την θέση του Μαζαράκη, λόγω αδυναμίας του 2ου να ταξιδέψει από την Κεφαλονιά στην Αθήνα.

Ο Μαζαράκης (Κεφαλληνίας / Ιθάκης) δεν θα μπορέσει να βρεθεί την Κυριακή στην Αθήνα για να είναι παρατηρητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αιτία η αδυναμία του να ταξιδέψει λόγω της απεργίας των πλοίων.

Αντί του Μαζαράκη παρατηρητής στο ματς θα είναι ο Καρατζάς (Ευβοίας). Ένας παρατηρητής που δεν θα έχει πρόβλημα μετάβασης στην πρωτεύουσα.

Η σχετική ενημέρωση: Η ΚΕΔ / ΕΠΟ προχώρησε σε αντικατάσταση του παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Super League στις 4/12/2016, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Γεράσιμου Μαζαράκη (ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης) με τον Χαράλαμπο Καρατζά (ΕΠΣ Εύβοιας). Η αντικατάσταση έγινε λόγω της αδυναμίας του κ. Μαζαράκη να ταξιδέψει από την Κεφαλλονιά στην Αθήνα εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα