Γράφας: «Θα πετύχουμε»

Γράφας: «Θα πετύχουμε»

Gazzetta team
Γράφας: «Θα πετύχουμε»

bet365

Ο Γράφας έδειξε αισιόδοξος πως η Βέροιας θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα
Το... κάτι παραπάνω ήθελε ο Θωμάς Γράφας από το σημερινό ματς, όπου η Βέροια παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναιτωλικό. «Παίξαμε καλά. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε και δικαιούμασταν τη νίκη. Μέσα στο γήπεδο είχαμε καλό σκεπτικό και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Παναιτωλικός δεν μας δημιούργησε φάσεις και ο Λόπεζ ήταν θεατής στο ματς. Επιθετικά προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά γυρίσαμε στο ματς. Τα ματς αυτό ήταν συνέχεια του αγώνα της Τρίτης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σκυμμένα κεφάλια. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, πρώτη φορά άκουσα το Βέροια - Βέροια από τους φιλάθλους. Τους ευχαριστώ, τους θέλουμε κοντά μας. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας γιατί πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πρέπει να πετύχει η Βέροια τον στόχο της και θα τον πετύχει», ανέφερε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για το ότι οι Νοβαλόφσκι, Μαραγκός δεν ήταν στην αποστολή. «Ο Νοβαλόφσκι έκανε μαγνητική κι έδειξε πρόβλημα στο γόνατο. Άρα είναι τραυματίας. Ο Μαραγκός έμεινε έξω για αγωνιστικούς λόγους, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα μαζί του». Κλείνοντας αναφέρθηκε στις μεταγραφές που θα γίνουν. «Σίγουρα θα ενισχυθούμε εκεί που πονάμε. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους και οι παίκτες θα ενταχθούν αμέσως στην ομάδα. Αλλαγές στο ρόστερ θα γίνουν αλλά το νούμερο δέκα που ακούγεται δεν ισχύει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα