Ο Βούρος για Λεβαδειακό και ρόστερ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βούρος για Λεβαδειακό και ρόστερ

bet365

Ο Πραξιτέλης Βούρος δεν έδωσε κάποια απάντηση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό αλλά τοποθετήθηκε για το μεγάλο ρόστερ και το ματς με Λεβαδειακό.
Ο Βούρος επισήμανε στη Nova:
Για το μεγάλο ρόστερ κι αν αυτό δυσκολεύει τους παίκτες να βρουν χώρο και χρόνο στην ομάδα: Είναι κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά βρίσκεις μέσα από αυτό κίνητρο, προσπαθείς να δουλέψεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Λόγω του ανταγωνισμού γίνεσαι και καλύτερος, επειδή θέλεις να τα δίνεις όλα καθημερινά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Αυτό είναι καλό μεν για τον ποδοσφαιριστή, δύσκολο δε για τον προπονητή, για να λάβει κάποιες αποφάσεις που πρέπει.
Για την καλή εμφάνιση όσων αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου στα Χανιά κι αν η ευκαιρία που πήραν, τους έδωσε κίνητρο για να έχουν καλό πρόσωπο: Λόγω των πολλών παιχνιδιών που έχουμε, ο προπονητής αναγκαστικά θα προβεί σε τέτοιου είδους κινήσεις. Δεν θέλω να αναφέρω βασικούς ή αναπληρωματικούς. Έχουμε πάρα πολλούς αξιόλογους παίκτες. Σίγουρα όσοι αγωνίστηκαν στο ματς στα Χανιά είχαν έναν λόγο παραπάνω, για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να σφραγίσουμε και την πρόκριση με το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Για τον Λεβαδειακό και το... μάθημα με Κέρκυρα: Το ματς της προηγούμενης Κυριακής δεν μας άφησε ικανοποιημένους. Και βάση αποτελέσματος και βάση εικόνας. Δεν ήταν η εικόνα που είχαμε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Λεβαδειακού θα παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα μας περιμένει πίσω. Εμείς, όμως, πρέπει να βρούμε τις λύσεις, να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να μην πάθουμε ό,τι και την προηγούμενη εβδομάδα.
Για την... συνταγή για μία μαζική άμυνα: Είναι δύσκολο, αλλά εμείς πρέπει να δείχνουμε τεράστια υπομονή. Να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, να δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, βλέποντας τον αντίπαλο και να δούμε τα αδύνατά του σημεία. Και ένα γρήγορο γκολ, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις... λύνει τα πόδια και βγάζει και τον αντίπαλο από την άμυνα.
Για την τραγωδία με Σαπεκοένσε: Αυτό το συμβάν μας έχει ταρακουνήσει όλους. Ελπίζω μέσα από αυτό να δώσουμε σημασία στα απλά πράγματα στη ζωή. Γιατί, όπως είδαμε, κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το τέλος... Συνήθως αγχωνόμαστε για άλλου είδους πράγματα. Αλλά, πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, να αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα