Οι... σίγουροι και ο Πάρντο

Δημήτρης Τομαράς
Οι... σίγουροι και ο Πάρντο

bet365

Δεν δείχνει πρόθεση για ιδιαίτερους... πειραματισμούς ο Πάουλο Μπέντο για το ματς με τον Λεβαδειακό. Διεκδικεί θέση στην 11άδα ο Φελίπε Πάρντο.

Λεάλι κίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ και Ντε Λα Μπέγια αριστερά. Οι Μποτία (σ.σ. έχει δοκιμάσει και Βιάνα μαζί με Ντα Κόστα ο Μπέντο) και Ντα Κόστα οι δύο στόπερ και τριάδα άξονα με Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Μάρτινς. Στα δύο άκρα οι Ελιουνούσι και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Πάρντο και Ρομαό. Κυρίως ο πρώτος. Θυμίζουμε πως στην αποστολή για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός ο Μπέντο πήρε τους εξής παίκτες: Ανδρούτσο, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά και Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα