Μοναδικοί απόντες Βασιλείου και Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μοναδικοί απόντες Βασιλείου και Ντιγκινί στον Ατρόμητο

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Κορακάκη να μην υπολογίζει μόνο στους Βασιλείου και Ντιγκινί.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Ο Γιώργος Κορακάκης, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζει μόνο στους Βασιλείου (άρρωστος) και τον Ντιγκινί (τραυματίας)

Αντίθετα, σε αποστολή πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά την αλλαγή προπονητή, βρίσκεται ο Γροντής! Σε ό,τι αφορά τώρα την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, αυτή θα είναι σε σχηματισμό 4-2-3-1 και θα την αποτελούν, ο Γκορμπούνοφ στο τέρμα, ο Κιβρακίδης στα δεξιά της άμυνας, ο Μπίτολο στα αριστερά και οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης στα στόπερ. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ζησόπουλος, με τον Μπάγκα, δεκάρι ο Τόνσο, στις πτέρυγες Ούμπιδες και Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Λε Ταλέκ.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Γκουγκούδης, Τόνσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα