Μιλόγεβιτς: «Πρέπει να κάνουμε κάτι με τις κάρτες»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Πρέπει να κάνουμε κάτι με τις κάρτες»

bet365

Ο τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε στα νεύρα των παικτών του και για την κόκκινη που δέχθηκε ο Βλάχος και ουσιαστικά άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Εγινε με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή να προηγείται αλλά στο τέλος να μην μπορεί να κρατήσει τη νίκη. Εγινε και στα Χανιά με τον Πλατανιά. Συνολικά τέσσερις βαθμοί για τον Πανιώνιο. Και σε αυτό το κομμάτι στάθηκε ο Μιλόγεβιτς μετά το τέλος τους αγώνα.

«Το παιχνίδι πήγαινε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Το ελέγχαμε πλήρως. Ο Πλατανιάς δε μπορούσε να μας απειλήσει. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Ωστόσο πρέπει να δούμε τι συμβαίνει.

Πήραμε μια κάρτα που δεν έπρεπε. Οι παίκτες μου πρέπει να ελέγχουν τα νεύρα τους. Ο Πλατανιάς ανέβηκε μετά την αποβολή. Εκεί που έπρεπε να κερδίσουμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήραμε μόνο τον βαθμό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα