Ο Τζιμπούρ και ο μήνας των αποδείξεων

Ο Τζιμπούρ και ο μήνας των αποδείξεων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Τζιμπούρ και ο μήνας των αποδείξεων

bet365

Εκ των πραγμάτων, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να αποδείξει την ανωτερότητά του και τους στόχους του στη Football League. Ο μήνας Δεκέμβριος προσφέρεται προς αυτή την κατεύθυνση δεδομένου του ότι οι «κίτρινοι» θα δώσουν πέντε αγώνες εκ των οποίων οι τέσσερις στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αρχή θα γίνει με την Καλλονή την ερχόμενη Δευτέρα (5/12) και μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θα φιλοξενήσει τους Τρίκαλα (18/12), Χανιά (21/12). Αν μη τι άλλο, το πρόγραμμα είναι βατό καθώς προσφέρει τη δυνατότητα εξασφάλισης διψήφιου αριθμού βαθμών.

Επί του παρόντος πάντως, το μυαλό του Αναστόπουλου είναι στον αγώνα με την Καλλονή. Είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ράφικ Τζίμπουρ ο οποίος – λόγω του τραυματισμού στο γόνατο – έχει μείνει πίσω σε φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Ο Αλγερινός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας με απώτερο σκοπό να είναι έτοιμος στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα