Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (vid)

bet365

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Ηρακλής των 1000 προβλημάτων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στην σεζόν!

Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Το 0-1 που έγινε 2-1. Τα επεισόδια και οι εικόνες ντροπής στο α' μέρος με έναν τραυματία δημοσιογράφο. Ο Ηρακλής βρήκε τελικώς τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα για να κερδίσει τον 3ο της βαθμολογίας ΠΑΣ στην πρώτη του φετινή νίκη! Αναμφίβολα για την ομάδα των Ιωαννίνων είναι γκέλα αυτή στο Καυτανζόγλειο.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ
Για τον Ηρακλή σε διάταξη 4-2-3-1: κίπερ ο Χουάντερσον, τετράδα άμυνας με Κυριακίδη, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη και Σαραμαντά, κέντρο με Ιντζόγλου και Στάμου, πλάγιοι επιθετικοί οι Πασάς και Κούρος και δεκάρι πίσω από τον φορ Περόνε ο Μοντέϊρο. Για τον ΠΑΣ σε 3-5-2: πορτιέρε ο Περιστερίδης, τριάδα στα μετόπιθσεν οι Μπέριος, Μιχαήλ και Τζημόπουλος, στο κέντρο ως εσωτερικοί χαφ οι Κοζορώνης, Γιάκος και Λίλα και έξω δεξιά και αριστερά οι Καρανίκας και Κούτρης αντίστοιχα και στην επίθεση ο Ζαϊρο με τον Κόντε.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Όλη αυτή η ιστορία για το αν θα γίνει ή όχι κεκλεισμένων των Θυρών το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δημιούργησε μπέρδεμα. Μπέρδεμα και στους παίκτες των 2 συλλόγων.
Λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς, κανείς δεν ήξερε τι τελικά θα συμβεί. Το ενδιαφέρον δεν είχε να κάνει μόνο με την εικόνα στις εξέδρες, αλλά και με το αν θα έχουν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο κάποια φιλικά ή συγγενικά τους πρόσωπα. Που ρωτούσαν τους παίκτες, όμως σαφείς απαντήσεις δεν μπορούσαν να πάρουν.
ΓΚΟΛ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα τα πράγματα... ξέφυγαν. Στο 7ο λεπτό ο Κοζορώνης σε τετ α τετ κάνει το 0-1 μετά από κάκιστη έξοδο του Χουάντερσον αλλά και τον Στάμου να χάνει τον αντίπαλό του και να βρίσκει και την μπάλα προτού αυτή πάει στα δίχτυα. Η ασίστ ήταν από τον Τζημόπουλο, η πρώτη του φέτος. Ακολούθησε ξεχωριστός πανηγυρισμός του σκόρερ με τον κούτρη με dab.
Αμέσως μετά ξέσπασαν επεισόδια στις εξέδρες αλλά και στο ταρτάν του γηπέδου. Με μάχες σώμα με σώμα με οπαδούς και ΜΑΤ. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Θανάσης Μυριούνης χτυπήθηκε στο κεφάλι από πέτρα και χρειάστηκε ράμματα. Η διακοπή κράτησε περίπου 6 λεπτά. Οι οπαδοί πήραν ακόμα και το σημαιάκι του κόρνερ!
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1-1 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ
Μετά το πέρας της διακοπής ο Ηρακλής φάνηκε ν να συνέρχεται. Στο 14' έπειτα από εξαιρετική ψιλοκρεμαστή μπαλιά σε Περόνε ο Αργεντίνος με σούπερ τελείωμα έκανε το 1-1. Η φάση αυτή ξεκίνησε από πλάγια από τον Μοντέϊρο.
Στην συνέχεια ο Γηραιός είχε και άλλες φάσεις προσπαθώντας για το 2-1. Με σουτ των Περόνε, Κυριακίδη και Μοντέϊρο. Επίσης προς το τέλος του α' μέρους ο Περόνε κόπηκε στο... τσακ ενώ έβγαινε σε θέση βολής και ο Μπαρτολίνι είχε μία τελική που μπλόκαρε ο Περιστερίδης.
ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ
Στην επανάληψη και οι 2 ομάδες είχαν καλές στιγμές για ένα ακόμα γκολ. Σε πρώτη φάση όμως το β' μέρος ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο. Στο 80' δεν δόθηκε πέναλτι στον Ηρακλή μετά από χέρι του Τζημόπουλου.
Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ 2-1 ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣ
Στο 88' σε κόντρα επίθεση ο Ηρακλής έκανε το 2-1! Ο Περόνε έβγαλε σε Λεοζίνιο αφού είχαν κάνει το 1-2 και μετά ο Λεοζίνιο "έσπασε" εξαιρετικά την μπάλα στον σκόρερ Αγγελόπουλο που απέναντι στον Περιστερίδη βγήκε νικητής! Στο 90' ο Μιχαήλ έχασε μεγάλη φάση με κεφαλιά στο δοκάρι και λίγο μετά υπήρξε ένα αμφιλεγόμενο μαρκάρισμα στον Μαμπούλου στην μικρή περιοχή.
MVP: Ο Λεοζίνιο. Η χρυσή αλλαγή του Παντελίδη. Συμμετοχή στο γκολ για το 2-1 και θετικότατη εικόνα.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι δύο πρώτοι χρονικά σκόρερ έχουν κάνει αρκετά καλό ματς. Ειδικά ο Περόνε. Εδω μπαίνει και ο επίσης σκόρερ Αγγελόπουλος. Μεγάλη προσπάθεια και ο Μοντέϊρο.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μιχαήλ. Μόνο και μόνο για την μεγάλη χαμένη του ευκαιρία στο 90'.
ΓΚΑΦΑ: Τραγική η αντίδραση των Χουάντερσον και Στάμου στο γκολ του ΠΑΣ στο 0-1. Μεγάλη γκάφα και η μετέπειτα διαχείριση του ματς από τον ΠΑΣ και η χαμένη φάση με Μιχαήλ.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Στο 80' δεν δίνεται πέναλτι στον Ηρακλή για χέρι του Τζημόπουλου στην περιοχή. Στις καθυστερήσεις επίσης ο διαιτητής ελέγχεται για ένα αμφιλεγόμενο μαρκάρισμα σε Μαμπούλου στην περιοχή του Ηρακλή. Ακόμα ο ρέφερι του ματς ανέχθηκε ιδιαίτερα το σκληρό παιχνίδι των 2 ομάδων και δεν έβγαλε κάρτες εκεί που έπρεπε. Λάθη έχουν γίνει και σε φάουλ και σε υποδείξεις οφσάιντ. Εκτός αυτού νωρίτερα από ένα πέναλτι ζήτησαν οι 2 ομάδες.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Και όμως είναι ακόμα εδώ! Ο ψυχωμένος Ηρακλής αν και έχανε με 0-1 με μεγάλη προσπάθεια και σημαντική συνεισφορά των Περόνε και Λεοζίνιο γύρισε τον αγώνα και έκανε το 2-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν φαβορί του αγώνα. Μία πολύ σπουδαία νίκη του Γηραιού από κάθε άποψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα