Πέκχαρτ: «Νίκες παντού»

Πέκχαρτ: «Νίκες παντού»

Gazzetta team
Πέκχαρτ: «Νίκες παντού»

bet365

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τα δύο γκολ που έβαλε στο κύπελλο, ο Τόμας Πέκχαρτ έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς της ΑΕΚ στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέχος στη Nova, με την αρχή να γίνεται για τα δύο γκολ που έβαλε στο ματς με την Αναγέννηση στο κύπελλο.

«Σκόραρα δύο γκολ, γεγονός το οποίο μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Κάθε επιθετικός άλλωστε χρειάζεται τα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και στους αγώνες του πρωταθλήματος».

Για το 2-2 στην Καρδίτσα παρά το προβάδισμα των δύο τερμάτων: «Δεν ανησυχούμε για το γεγονός αυτό. Σίγουρα δεν είχαμε καλή εμφάνιση και κάτι δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά στους συγκεκριμένους δύο αγώνες. Ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς δεχθήκαμε ανόητα γκολ από στημένες φάσεις. Οφείλαμε να παίξουμε πιο έξυπνα και να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι στην Κέρκυρα: «Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε νικηφόρα. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε συνεχώς. Για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι θέμα του προπονητή η τακτική που θα ακολουθήσει σ' αυτό το ματς, αλλά είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει παντού να έχουμε ως στόχο τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο θα νικήσουμε, αλλά πρέπει να γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα