Σταθερά εκτός Μαραγκός, Νοβαλόφσκι

Σταθερά εκτός Μαραγκός, Νοβαλόφσκι

Gazzetta team
Σταθερά εκτός Μαραγκός, Νοβαλόφσκι

bet365

Οι δύο παίκτες έμειναν ξανά εκτός αποστολής της Βέροιας και πλέον όλα δείχνουν πως θα αποτελέσουν παρελθόν
Χωρίς τους Μαραγκό, Νοβαλόφσκι θα υποδεχθεί η Βέροια τον Παναιτωλικό και πλέον φαίνεται πως αμφότεροι θα αποτελέσουν άμεσα παρελθόν από την «βασίλισσα». Οι δύο παίκτες εδώ και μερικά ματς δεν υπολογίζονται χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα, ενώ παράλληλα στο αυριανό ματς υπάρχουν απουσίες στην θέση τους, καθώς π.χ. στα στόπερ νοκ άουτ είναι τραυματίας Σισοκό. Ομως και παρόλα αυτά, έμειναν εκτός. Ο Θωμάς Γράφας δεν υπολογίζει και στον Καπετάνο, ενώ η αποστολή του είναι η εξής:
Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Μελίσσης, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Γκονζάλες, Παπαστεριανός, Αρτσε, Μαρτίνεζ, Λινάρδος, Κάλβο, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ, Βίτι.
Ο 21χρονος εξτρέμ από το Κουβέιτ Χουσεΐν Αλ Χαρμπί που έπαιζε στην Αλ Κουβέιτ, προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα