Μέστο: «Ο Στραματσόνι έδωσε και την ψυχή του, εμείς φταίμε»

Μέστο: «Ο Στραματσόνι έδωσε και την ψυχή του, εμείς φταίμε»

Gazzetta team
Μέστο: «Ο Στραματσόνι έδωσε και την ψυχή του, εμείς φταίμε»

bet365

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βαραίνει η ευθύνη της απομάκρυνσης του Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με τον Τζιαντομένικο Μέστο, που τόνισε πως ο Ιταλός έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα.

Η απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, έχει γίνει θέμα στην Ιταλία. Ο Τζιαντομένικο Μέστο, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τονίζοντας πως γι' αυτό ευθύνονται οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και όχι ο Ιταλός τεχνικός που για τον ίδιο είχε δώσει και την ψυχή του στους «πράσινους».

«Τα τελευταία νέα είναι ότι ο προπονητής απολύθηκε, ενώ είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, δύο πόντους από την δεύτερη θέση. Αυτό είναι όμως ένα έργο που έχω ξαναδεί. Εμείς οι παίκτες δεν δώσαμε το καλύτερο και ο προπονητής πλήρωσε το πιο ακριβό τίμημα παρ' όλο που έδωσε και την ψυχή του. Ήθελα πάντα πριν σταματήσω την καριέρα μου να ζήσω μία εμπειρία στο εξωτερικό και μου την έδωσε ο Παναθηναϊκός και ο κύριος Στραματσόνι.

Η Αθήνα είναι ένα υπέροχο μέρος, είχα την ευκαιρία να μάθω μία νέα γλώσσα εκτός από τα αγγλικά, αλλά και μία διαφορετική κουλτούρα με πλούσια ιστορία. Το ποδόσφαιρο εδώ ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, όπως αυτό της βίας, που έφερε την διακοπή μερικών αγώνων και αυτό είναι κρίμα. Όμως ο απολογισμός μου είναι οπωσδήποτε θετικός και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή την σημαντική επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «pianetagenoa1893.net».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα