Κοζορώνης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Gazzetta team
Κοζορώνης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

bet365

Ο Βαλάντης Κοζορώνης έδωσε το... σύνθημα για την συνέχεια με τον ΠΑΣ.
Το βραβείο του για την επίτευξη του καλύτερου τέρματος την 12η αγωνιστική, παρέλαβε σήμερα ο Κοζορώνης. Που ρωτήθηκε αρχικά για την σεζόν που ξεκίνησε. «Η Ευρώπη ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα. Το θέλαμε όλοι πολύ, διψούσαμε γι’ αυτό. Το πρωτάθλημα είναι μια συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων στην Ευρώπη. Έχουμε καλή νοοτροπία, ψυχολογία και διάθεση και μέσα από την ομάδα κερδίζουμε όλοι και σε ατομικό επίπεδο. Μακάρι να συνεχίσει η ομάδα να δείχνει αυτό το πρόσωπο».
Μετά του μεταφέρθηκε πως ο ΠΑΣ ακόμη δεν έχει «τεσταριστεί» σε πολλά ντέρμπι. «Η καλή ψυχολογία δεν εξαρτάται μόνο από τα θετικά αποτελέσματα, αλλά από τα αποδυτήρια και το γενικό κλίμα. Έχουμε όλο το ‘πακέτο’ για να έχουμε καλή ψυχολογία. Προσωπικά βλέπω πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, μας βοηθάει να δουλεύουμε με θέληση και να δείχνουμε καλό πρόσωπα στα παιχνίδια μας. Τα αποτελέσματα βοηθούν μεν, αλλά δεν είμαστε ομάδα που αν στραβώσει κάτι θα τα παρατήσουμε. Και πέρυσι στον α’ γύρο δεν δείχναμε το πρόσωπο που θέλαμε, αλλά στο β’ γύρο κάναμε μια πολύ καλή πορεία».
Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια αν και ήταν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, σχολίασε «Αυτό που σκέφτηκα σ’ εκείνη τη φάση ήταν να μη μου γκελάρει η μπάλα. Κέρδισα το χώρο και στο σημείο που βρέθηκα έπρεπε να σουτάρω . Υπήρχε και ο παράγων τύχη, γιατί θα μπορούσε να μου γκελάρει η μπάλα, αλλά στρώθηκε όμορφα και έκανα ένα καλό τελείωμα».
Για το ματς με τον Γηραιό που ακολουθεί είπε πως «προσωπικά πιστεύω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αν δείτε τη συγκομιδή των βαθμών και γενικά τα παιχνίδια μας, θα δείτε ότι αναλογικά εκτός έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, είναι δύσκολο, δεν παίζει ρόλο σε ποια έδρα αγωνιζόμαστε. Ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, οπότε ο μέσος όρος δυσκολίας ανεβαίνει, γιατί θα θέλει τους βαθμούς οπωσδήποτε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ελπίζω να έχουμε αν καλό πρόσωπο, να δουλέψουμε καλά το παιχνίδι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για το δυνατό σημείο του Ηρακλή, σχολίασε ότι «είναι κάτι που αναλύουμε. Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Το δουλεόυμε. Κάθε αντίπαλος έχει αδυναμίες, θα εστιάσουμε σ’ αυτές και είμαστε σε καλό δρόμο».
Κλείνοντας ρωτήθηκε που φτάνει το ταβάνι των φιλοδοξιών του ΠΑΣ. «Προσωπικά δεν έχω μάθει να βάζω ταβάνι και σαν ομάδα δεν έχουμε βάλει κάτι σαν ταβάνι. Στόχος μας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να καταφέρουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε καλή ομάδα, δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω και δεν επηρεαζόμαστε από εξωγενείς παράγοντες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα