Με Τσάβες αλλά χωρίς Φαρίνια στην Ξάνθη ο Αστέρας

Με Τσάβες αλλά χωρίς Φαρίνια στην Ξάνθη ο Αστέρας

Για την Ξάνθη αναχωρεί από σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Τσάβες να είναι σε αποστολή για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος. Εκτός παραμένουν οι Κουρμπέλης και Φαρίνια.

Με Τσάβες αλλά χωρίς Φαρίνια στην Ξάνθη ο Αστέρας

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα τα οποία θα ταξιδέψουν σήμερα για τα Πηγάδια, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη την Κυριακή (4/12, 17:15).

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Πότσι Τσάβες, ο οποίος βλέπει το όνομά του για πρώτη φορά σε αποστολή που αφορά το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, εκτός πλάνων συνεχίζουν να βρίσκονται οι Κουρμπέλης και Φαρίνια, που συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα. 

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο, με την προπόνηση στα Πηγάδια, όπου και θα φανούν περισσότερα όσον αφορά στην 11άδα. Πάντως, η λογική λέει ότι θα δούμε ένα σχήμα με τον Ντοναρούμα στο τέρμα και τους Γιαννούλη-Ίγκορ στα άκρα της άμυνας και τους Μπέρτο-Χαμντανί στα στόπερ. Τσουκαλάς και Δημούτσος θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Νίκο Φερνάντες, Καλτσά και Τσιλιανίδη να είναι πίσω από τον Ιωαννίδη. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε τον Μάσα στην 11άδα με τον Ιωαννίδη να μένει στον πάγκο και το Νίκο να πηγαίνει στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Τσάβες, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης. 

Best of internet