Στην Αθήνα η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στην Αθήνα η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο με αφορμή τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ, της οποίας ηγείται ο Φρανκ Ζουέλα.

Λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Αθήνα (σημειώνεται πως είναι η πρώτη του συλλόγου στην Ευρώπη), οι πρώτες επίσημες αφίξεις έχουν ξεκινήσει.

Πιο συγκεκριμένα η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής στη χώρα μας, προκειμένου να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Κυριακής ( 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Anima Club στην Ανάβυσσο) και να εκπροσωπήσει την οικογένεια του Πορτογάλου.

Η λατρεία του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που ήταν η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό δε θα μπορούσε να λείψει και η εκπροσώπηση της οικογένειας Ρονάλντο από τα εγκαίνια.

Η Κάτια Αβέιρο, που είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στη Λισαβόνα, ταξίδεψε στη χώρα μας μαζί με τον μάνατζέρ της Λουτζέρο Σόουζα, καθώς επίσης και με τον στενό οικογενειακό τους φίλο Αντόνιο Ζοζέ Σίλβα.

Μάλιστα ο τελευταίος είναι από τους πλέον διάσημους ηθοποιούς της Πορτογαλίας. Η διαμονή τους στην Αθήνα θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί, ενώ για τις ημέρες που θα βρίσκονται εδώ, έχουν προγραμματιστεί ξεναγήσεις και εκδρομές, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα την Αθήνα.

Επίσης έχει προγραμματιστεί και ξενάγηση στο Anima Club, προκειμένου να δούνε από κοντά όλες τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν στην ακαδημία της Σπόρτινγκ.

Την Κυριακή το απόγευμα θα φτάσει στην Αθήνα και ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, μαζί με εκπροσώπους του συλλόγου καθώς επίσης και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Λισαβόνα, για να καλύψει την εκδήλωση.

 

Τελευταία Νέα