Στρατιώτης Πάρντο; Παρών! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Στρατιώτης Πάρντο; Παρών! (vids)

bet365

Το γκολ του στα Χανιά σε κάνει να θέλεις να το... χαζεύεις συνέχεια! Ο Πάρντο δείχνει πως το Κύπελλο του πάει, ότι μπαίνει ξανά σε... γνωστούς ρυθμούς και πονοκεφαλιάζει ευχάριστα τον Μπέντο.

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Κολομβιανός εξτρέμ είχε προβλήματα και... θέματα και με την ετοιμότητά του και με τα κιλά του. Το γεγονός ότι έμεινε πίσω και έχασε την θέση βασικού στην ομάδα τον έφερε ακόμα και σε καθεστώς δυσμένειας από τον κόσμο ενώ τα είχε... ακούσει κιόλας και αναγκάστηκε να δώσει διαδικτυακά εξηγήσεις μετά το ματς με την ΑΕΛ και ας ήταν εκτός πλάνων. Ο καιρός πέρασε. Ο Φελίπε Πάρντο έδειξε καλή διάθεση, θέληση και αποφασιστικότητα για να ξεπεράσει τα όποια προβλήματά του και να αποδείξει στον Πάουλο Μπέντο πως πρέπει να τον υπολογίζει ξανά.

Αρχικά στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς (3-0 στο Κύπελλο) με τα δύο δικά του γκολ. Και μετά με την συνολική του εικόνα στον Ρέντη και την εν γένει προσπάθειά του για το καλύτερο δυνατό. Εσχάτως ο Ίβηρας τεχνικός πείστηκε να του δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής. Τριάντα τρία λεπτά στο ματς πρωταθλήματος με τον ΑΟΚ, όπου γενικά η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πήγε καλά και μετά πάλι βασικός στο Κύπελλο με τον ΑΟ Χανίων με την γκολάρα που έβαλε. Ας σκεφτούμε το εξής εδώ. Ο Φελίπε Πάρντο που όλοι θυμόμαστε είναι ένας ιδιαίτερα καλός, αρκετά γρήγορος και διεμβολιστής εξτρέμ. Ένας απρόβλεπτος πλάγιος επιθετικός που έχει αποδείξει κάλλιστα πως μπορεί να σταθεί εξαιρετικά και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτόν τον Πάρντο περιμένει και θέλει ο Μπέντο. Αυτόν τον Πάρντο ελπίζει να δει ξανά άμεσα μέσα από ένα σερί αγώνων και παίρνοντας ρυθμό και λεπτά συμμετοχής. Γιατί αυτός ο Πάρντο όχι μόνο θα μπει στην ενδεκάδα ξανά αλλά δεν θα ξαναβγεί... Στην παρούσα φάση πάντως ως ένας καλός στρατιώτης φωνάζει ξανά παρών!

ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΙ

- 8 αγώνες - 3 γκολ - 2 ασίστ - 477 λεπτά παρουσίας σε όλες τις διοργανώσεις

- Έχει 4 ματς στην Λίγκα, 2 στην Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στην Gallery μπορείτε να δείτε ξανά τα φετινά του τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα