Λουτσέσκου: «Σας θέλουμε δίπλα μας»

Λουτσέσκου: «Σας θέλουμε δίπλα μας»

Λουτσέσκου: «Σας θέλουμε δίπλα μας»

Ο Λουτσέσκου ζήτησε από τον κόσμο της Ξάνθης να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα του 

Την στήριξη των φίλων της Ξάνθης ζήτησε ο Λουτσέσκου, μετά τη νίκη επί της Καλλονής. «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς με σωστή συμπεριφορά των παικτών μου. Έκαναν όλα αυτά που είπαμε και είχαμε ένα πολύ επιθετικό ξεκίνημα. Πρεσάραμε, σκοράραμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Στο δεύτερο ημίχρονο κοντρολάραμε το παιχνίδι, μιας και έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή. Εκνευρίστηκα για το γκολ που δεχτήκαμε. Οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι σήμερα έχουν παίξει πολύ καλά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να τα δίνουν όλα μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα έχει μια συγκεκριμένη ποιότητα. Ίσως σε μια άλλη ζωή να γίνουμε Μπαρτσελόνα και να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, όμως υπάρχουν φορές που κάνουμε εύκολα και αβίαστα λάθη. Όμως, προσπαθούμε σκληρά και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Να ξέρετε ότι έξω περνάμε δύσκολες καταστάσεις και κάποια στιγμή την πίεση του κόσμου θα πρέπει να τη νιώθει εδώ ο αντίπαλος», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Η ομάδα μας έχει ένα ρόστερ που αποτελείται από έντεκα παίκτες από τα Τμήματα Υποδομής. Αυτό είναι πολύ καλό, τόσο για τα Τμήματα Υποδομής, όσο και για την πόλη. Έχουμε και πολλούς καινούριους παίκτες και η χημεία του ρόστερ θέλει τον χρόνο του. Εμείς στο ξεκίνημα θέλουμε να εξασφαλίζουμε την κατηγορία και από εκεί και πέρα να χτίζουμε βήμα βήμα την πορεία μας».

Κλείνοντας σχολίασε πως το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ισορροπημένο και πολλές μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα στην έδρα τους. Όμως, εμείς με την πάροδο του χρόνου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τα δικά της χαρακτηριστικά.Αρχίσαμε να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με αυτοσυγκέντρωση».

 

 

Best of internet