Ερυθρόλευκη ενημέρωση για τα εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ

Ερυθρόλευκη ενημέρωση για τα εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ

Ερυθρόλευκη ενημέρωση για τα εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα.

Η ανακοίνωση:
 
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα 6ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο "Γ.Σ.Π." την Πέμπτη 8/12/2016 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Κύπρο, ως εξής :
 
Την Παρασκευή 2/12 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, 33, 14, 15, 12, 16 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.
 
Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
 
Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από τα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
 
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.
 
Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 25€

Best of internet