Δίνουν στην Σαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα

Δίνουν στην Σαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Globo», θα γίνει αποδεκτή η πρόταση της φιναλίστ Ατλέτικο Νασιονάλ και το τρόπαιο θα δοθεί στην αδικοχαμένη ομάδα από την Βραζιλία.

Δίνουν στην Σαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα

Το ζήτησε επισήμως η φιναλίστ Ατλέτικο Νασιονάλ και όλα δείχνουν ότι θα γίνει πράξη. Την είδηση κυκλοφορεί η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globo», που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από την CONMEBOL, την FIFA και την Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία. Σύμφωνα με αυτές, το τρόπαιο του Κόπα Σουνταμερικάνα θα δοθεί στην Σαπεκοένσε.

Αυτό δεν πρόκειται να όμως να ανακοινωθεί πριν από την σύγκλιση του συμβουλίου της CONMEBOL στις 21 Δεκεμβρίου. Δεν θέλουν να το επιβεβαιώσουν ακόμα επισήμως, επειδή δεν υπάρχει σχετικό καταστατικό και επειδή υπάρχουν κάποια μέλη που διαφωνούν.

Σε αυτήν την περίπτωση πάντως η Σαπεκοένσε θα λάβει και όλα τα προβλεπόμενα που φέρνει η κατάκτηση του τίτλου. Θα αγωνιστεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και θα παίξει το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (σ.σ.: το αντίστοιχο Σούπερ Καπ της Νοτίου Αμερικής) με την Ατλέτικο Νασιονάλ (σ.σ.: κάτοχος του Λιμπερταδόρες).

Το θέμα βέβαια είναι ότι θα πρέπει σύντομα να κληθεί να δημιουργήσει και ανταγωνιστική ομάδα...

Best of internet