Τώρα μιλάει το αφεντικό…

Τώρα μιλάει το αφεντικό…

Τώρα μιλάει το αφεντικό…

bet365

Αφού τα τελευταία 24ωρα μίλησαν οι πάντες για τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει πως ήρθε η ώρα να πει «δύο λόγια» και ο Ιβάν Σαββίδης!
Μεγάλη εβδομάδα αυτή για τον ΠΑΟΚ! Φάνηκε από τη Δευτέρα, πώς για όσα γίνονται αυτό το διάστημα, θα μιλάμε για καιρό… Ήδη έχουμε γεγονότα, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτά δεν έχουν τελειώσει…
Πάμε στα δεδομένα…
Ο ΠΑΟΚ υπέστη ένα σοκ στο ματς από τον Ατρόμητο και ΜΟΝΟ τα αποτελέσματα των επόμενων αγώνων (όχι φυσικά το σημερινό στα Τρίκαλα) θα δείξουν… πώς και αν θα το ξεπεράσει. Επειδή… ΠΑΟΚ είσαι, όλο αυτό το σκηνικό μπορεί και να αλλάξει την γκαντεμιά της ομάδας και από εδώ και πέρα να παίρνει και τα αποτελέσματα που της αξίζει…
Κατά δεύτερο λόγο η ομάδα πέρασε μία κρίση αφού προέκυψε σοβαρό θέμα μεταξύ προπονητή και ενός εκ των αρχηγών. Ο Ίβιτς κατηγόρησε τον Τζαβέλλα (μόνο γι’ αυτόν μιλούσε τη Δευτέρα και ευτυχώς αυτό ξεκαθάρισε) και σε αυτή τη διαμάχη ο μεγαλομέτοχος στήριξε απόλυτα τον προπονητή του και όχι τον παίκτη με τον οποίο η ΠΑΕ ανανέωσε το συμβόλαιο πριν από λίγες ημέρες. Πολύ σημαντικό και αυτό για τον Ίβιτς, ο οποίος την Δευτέρα ήταν έτοιμος να φύγει αν τυχόν ο Σαββίδης έπαιρνε κάποια άλλη απόφαση.
Στις σημερινές τοποθετήσεις ο Ίβιτς απάντησε ξεκάθαρα σε όσους τον κατηγόρησαν για δηλώσεις περί στημένων αγώνων κτλ. Με λεπτομέρειες ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι συνεργάτης του τον ενημέρωσε λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου για μερικές ατάκες του Τζαβέλλα πριν το ματς με τη Φιορεντίνα και αυτός απομάκρυνε τον παίκτη του επειδή διαπίστωσε ότι δεν πιστεύει στην ομάδα και στην επιτυχία της. Αυτό ήταν όλο το θέμα συν μερικά άλλα ζητήματα συμπεριφοράς του Τζαβέλλα.
Ο Ίβιτς στηρίζεται απόλυτα από τον Σαββίδη, ο Τζαβέλλας αποχωρεί, η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της και… ξαφνικά έρχεται ο Σαββίδης!
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος δεν είχε στο πρόγραμμα να βρίσκεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Το αποφάσισε, ήρθε και πλέον όλοι περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του…
Όλα δείχνουν ότι ο Σαββίδης που την Δευτέρα δεν ήθελε να μιλήσει με παίκτες της ομάδας, τώρα ήρθε αποφασισμένος να βρεθεί και απέναντι στους παίκτες. Αυτό είναι ένα θέμα! Και μάλλον ενα πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές! Θα ναι δύσκολα τα πράγματα γι αυτούς.
Η τελευταία κουβέντα του (στο νόημά της) τη Δευτέρα ήταν… «με ντροπιάσετε κάντε ότι καταλαβαίνετε» να όμως που τώρα τα ξεπέρασε όλα και είναι εδώ για να πάρει σοβαρές αποφάσεις.
Ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα κομβικό σημείο, ο Σαββίδης που λαμβάνει όλες τις μεγάλες αποφάσεις ξεκαθαρίζει ήδη ποιοι συνεχίζουν και ποιοι όχι και όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Δικεφάλου σε λίγες μέρες δεν θα είναι όπως το προηγούμενο διάστημα…
Αυτό δείχνει σίγουρο…
* Στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πανάξια και μάλλον εύκολα τον ΠΑΟΚ με 1-3 αποδεικνύοντας πόσο ανταγωνιστικός θα είναι φέτος. Ο ΠΑΟΚ μέσω Καλμαζίδη δείχνει να μην αγχώνεται καθόλου για τη βαθμολογία και όπως πέρυσι δε νοιάζεται αν θα βγει τρίτος ή τέταρτος. Για να δούμε αν θα δικαιωθεί εκ νέου, κάτι που για να γίνει πρέπει να βοηθήσει και ο Γκόμεζ που θα δοκιμάσει να επιστρέψει αργότερα τον επόμενο μήνα.
* Πόσο παράξενο θα είναι αυτό το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την Κυριακή; Και οι δύο έχουν θέματα, αλλά εντός γηπέδου επιμένω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος, όσο και αν αυτό δεν φαίνεται στη βαθμολογία. Σήμερα μάθαμε και τον διαιτητή. Έτυχε πάλι και ενώ όλοι οι άλλοι «έχουν» τον κορυφαίο κατά τεκμήριο διαιτητή στα εκτός έδρας ντέρμπι τους, ο ΠΑΟΚ να πέφτει στον… Παπαπέτρου! Στον Αθηναίο Παπαπέτρου! (Όταν βρείτε πότε τελευταία φορά έπαιξε σε ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Αθηναϊκή ομάδα Θεσσαλονικιός διαιτητής θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί…). Καλή του επιτυχία πάντως γιατί δεν έχει τις μεγάλες εμπειρίες και τα πολλά ντέρμπι και αυτό είναι επικίνδυνο για όλους…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.