«Νίκη μαγκιάς»

«Νίκη μαγκιάς»

Gazzetta team
«Νίκη μαγκιάς»

bet365

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την χθεσινή του επιτυχία κόντρα στον Παναθηναϊκό
Τους φίλους του για την χθεσινή τους παρουσία ευχαρίστησε ο ΟΦΗ με ανακοίνωσή του. Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας χαρακτήρισε το 2-1 επί του Παναθηναϊκού ως «νίκη μαγκιάς».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λίγα λόγια και κοιτάζουμε μπροστά, καθώς μας περιμένουν σημαντικά παιχνίδια στη Β' Εθνική και δεν πρέπει να "μεθύσουμε" από αυτήν την επιτυχία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο κόσμο του ΟΦΗ, για την στήριξη και στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πάνω από 5 χιλιάδες φίλαθλοι δεν λογάριασαν τη βροχή και το κρύο και δημιούργησαν μια γνήσια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος.
Ακόμα και όταν η ομάδα έχανε, ο κόσμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στο πλευρό της ομάδας. Και όπως έπρεπε. Με ιδανική συμπεριφορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και τα παλικάρια του. Είναι νίκη μαγκιάς! Είναι νίκη που θα μείνει στην ιστορία. Την χρειαζόμασταν. Την αξίζαμε!
Τη χαιρόμαστε και προχωράμε. Στηρίξτε αυτά τα παιδιά. Έχουν αξία. Έχουν παρόν και μέλλον. Μείνετε μαζί τους στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί αυτοί θα επαναφέρουν τον ΟΦΗ μας, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. Εκεί που αξίζουμε.
Το μήνυμα αυτής της μεγάλης νίκης είναι σπουδαίο.
Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
Ο μαραθώνιος συνεχίζεται, αλλά με πίστη και ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα