Κούρος: «Νίκη ψυχολογίας»

Κούρος: «Νίκη ψυχολογίας»

Gazzetta team
Κούρος: «Νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο Κούρος αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη από το χθεσινό αποτέλεσμα του Ηρακλή

Στη σημασία που έχει για τον Ηρακλή η χθεσινή νίκη επί του Απόλλων, στάθηκε ο Κούρος μιλώντας στο «Μetropolis».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

«Είναι μια νίκη ψυχολογίας, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Στόχος είναι να πάρουμε πόντους στο Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα υπάρξει καλύτερη συνέχεια

Πάρα την προσπάθεια που κάναμε σε κάθε παιχνίδι, στο τέλος μας έμενε η πίκρα. Είναι η πρώτη φορά όσο είμαι εγώ στον Ηρακλή που παίρνουμε κάτι θετικό και αυτό είναι καλό για τη συνέχεια».

Για το ότι το καλό κλίμα διατηρείται παρά τα αρνητικά αποτελέσματα: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί με αυτά τα αποτελέσματα αν δεν ήταν και καλό το κλίμα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερα τα προβλήματα. Τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό βοηθάει παραπάνω στην προσπάθεια που κάνουμε».

Για το αν έχει δώσει κάτι καινούργιο στην ομάδα ο κ. Παντελίδης: «Δεν έχει κάποιο μαγικό ραβδάκι, απλά μας είπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Πολλά από τα παιδιά ήταν και πέρσι στον Ηρακλή, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Για το αν το Κύπελλο μπορεί να αποτελεί στόχο για τον Ηρακλή, δεδομένης της βαθμολογικής του θέσης στο Πρωτάθλημα: «Σίγουρα το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει πιο πολύ. Αλλά γιατί να μην κάνουμε και μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Αν πάρουμε μερικές νίκες στο πρωτάθλημα ώστε να είμαστε πιο χαλαροί, τότε σίγουρα το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα