Σύμβουλος της διοίκησης ο Στραματσόνι

Σύμβουλος της διοίκησης ο Στραματσόνι

Νίκος Αθανασίου
Σύμβουλος της διοίκησης ο Στραματσόνι

bet365

Σε ρόλο συμβούλου του Γιάννη Αλαφούζου είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, για όσο διάστημα δεν προκύψει κάποια πρόταση για τον Ιταλό τεχνικό από την πατρίδα του ή από το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Στραματσόνι άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Ιταλού σε κάποιο άλλο πόστο του συλλόγου. Ο Ιταλός τεχνικός που αναβάθμισε ποιοτικά το ρόστερ του «τριφυλλιού» στον ένα χρόνο της παρουσίας του δεν θα πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά πιθανότατα εκείνη του συμβούλου της διοίκησης και συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου. Φυσικά και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το συγκεκριμένο... πρότζεκτ είναι με ξεκάθαρη ημερομηνία λήξης που θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έχει στο μέλλον ο «Στράμα» για να επιστρέψει στους πάγκους. Είτε στην Ιταλία είτε σε άλλη χώρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα