Ο τελευταίος της λίστας, που έγινε πρώτος…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο τελευταίος της λίστας, που έγινε πρώτος…

bet365

Δεν ακούστηκε και πολύ καλά στα αφτιά του ΠΑΟΚ, το όνομα «Αναστάσιος Παπαπέτρου», που ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό.

Ο τελευταίος στη λίστα των διεθνών, έγινε πρώτος και ένας ακόμη Αθηναίος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει ένα μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα!

Ενα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και για τις δύο ομάδες.

Το βασικό ζητούμενο για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» είναι αν ο συγκεκριμένος διαιτητής, λογικά ο πιο άπειρος διεθνής της λίστας, μπορεί να ανταπεξέλθει σ’ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, που έχει τεράστια σημασία, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Αφήστε που το όνομα «Παπαπέτρου» δεν θυμίζει και ευχάριστα πράγματα στους ΠΑΟΚτσήδες, πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του ’98, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-2, που δεν τελείωσε (στην πραγματικότητα) ποτέ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα