Το Καραϊσκάκη έφαγε και τρίτο!

Το Καραϊσκάκη έφαγε και τρίτο!

 Το Καραϊσκάκη έφαγε και τρίτο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την απομάκρυνση (και) του Στραματσιόνι, από μία άλλη οπτική.

Πάει λοιπόν κι ο Στραματσιόνι. Και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στην απόλυση του έβαλε σίγουρα το χεράκι του κι ο Ολυμπιακός! Όπως είχε συμβεί και με τον Κετσπάγια!

Εκείνο το «καλώς τα παιδιά» 3-0 στο ημίχρονο τις προάλλες στο Καραϊσκάκη ήταν που τέλειωσε ουσιαστικά τον Ιταλό από την καρέκλα του προπονητή του Παναθηναϊκού. Από την επομένη του ντέρμπι το έλεγαν όλοι οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, αν θυμάστε…

Κι έτσι προστίθεται άλλος ένας προπονητής μεγάλου αντίπαλου του Ολυμπιακού, που γίνεται παρελθόν λόγω…Καραϊσκάκη! Το είχε ξεκινήσει ο Δέλλας με εκείνο το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0 πέρσι. Το συνέχισε ο Κετσπάγια φέτος με το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0. Και το…διατήρησε κι ο Στραματσιόνι τώρα, μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0.

Αυτό το συνολικό…11-0 του Καραϊσκάκη ήταν που έφαγε τρεις προπονητές σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Στραματσιόνι την γλίτωσε πέρσι, παρότι είχε φάει άλλα τρία γκολ στον Πειραιά, αλλά τότε ήταν το σκορ 1-1 ως το 87’ και προφανώς μέτρησε αυτό…

Κατά τα άλλα, ο Ιταλός είναι από αυτούς τους προπονητές που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα και πράγματι δεν έχεις και πολλά πράγματα, θετικά, για να τους θυμάσαι. Δεν άφησε κάτι ρε παιδί μου. Τουλάχιστον ο προηγούμενος Ιταλός που ήταν στον Παναθηναϊκό, μας άφησε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου με τα μπινελίκια στη μητρική του γλώσσα!

Το βιντεάκι  του Μαλεζάνι ακόμη έχει πέραση στο youtube

Best of internet