Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός 3-1

Νίκος Ρόλλας
Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός 3-1

bet365

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού, έφτασε τους 4 βαθμούς και είναι με το... 1.5 πόδι στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος!

Σε... περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί, πριν καν... ιδρώσουν, «καθάρισαν» το παιχνίδι με τα «λιοντάρια», επικρατώντας τελικά με 3-1 και φτάνοντας τους 4 βαθμούς είναι πολύ κοντά στην πρόκριση...

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού κατάφεραν να προηγηθούν με τον Παππά, ενώ παρά το γρήγορο γκολ οι παίκτες του Ντόστανιτς δεν χαλάρωσαν και με τον Ουόν στο 13' διπλασίασαν τα τέρματά τους, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Οι παίκτες του Διλμπέρη προσπάθησαν να ισορροπήσουν, κράτησαν την μπάλα, είχαν μία διπλή ευκαιρία με τον Κάκκο και τον Κανούλα στο 28' όμως ο Μοσχονάς κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Έτσι, ο Λεβαδειακός στο 41' με τον Γιακουμάκη έκανε το 3-0 και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη, καθώς ο Πανσερραϊκός στην επανάληψη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κάκκο στο 68'. Οι ευκαιρίες που είχε για κάτι καλύτερο με τον σκόρερ του στις καθυστερήσεις και με τον Μαφουτά στο 81' δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Τοπι, Έντουιν (60' Μιλιάζες), Μεντί, Μάγκας, Καλτσάς, Παππάς, Γιακουμάκης, Ζεζίνιο, Βασιλείου (74΄Καψάσκης), Μάντζιος (60' Σενκα).

Πανσερραϊκός: Ντιπρέ, Τσελεπίδης (46' Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φουσού, Παναγιωτίδης, Τσαούσης, Τσιμίκας (57΄Χατζηδημητρίου), Κακκο, Κάνουλας

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα