Γκαρσία: «Θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...» (pic)

Γκαρσία: «Θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...» (pic)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...» (pic)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια διευκρινίζοντας κάποια πράγματα γύρω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θέμα χωρίς λόγο πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ με ένα σχόλιο, το οποίο «συνοδεύει» το προφίλ του Ουρουγουανού στο Instagram από την πρώτη σχεδόν ημέρα, που άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Πιο νωρίς ή πιο αργά οι προδότες πέφτουν κάτω» είναι η φράση που υπάρχει στο προφίλ του Γκαρσία, που αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, καθώς μέσα στο γενικό χαμό, κάποιοι επέλεξαν να τη χρησιμοποιήσουν και να τη σχολιάσουν για τους δικούς τους λόγους μέσα στην αναταραχή που προκλήθηκε από το θέμα του Τζαβέλλα.

«Άκουσα κάποιους ανόητους που λένε ότι τα σχόλια για τους προδότες τα έγραψα τώρα, τους ενημερώνω ότι αυτό ήταν πριν πολύ καιρό και αν ήθελα να γράψω κάτι για το σήμερα θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...», έγραψε ο Ουρουγουανός προπονητής της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα