Γκαρσία: «Θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...» (pic)

Γκαρσία: «Θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...» (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια διευκρινίζοντας κάποια πράγματα γύρω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Γκαρσία: «Θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...» (pic)

Θέμα χωρίς λόγο πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ με ένα  σχόλιο, το οποίο «συνοδεύει» το προφίλ του Ουρουγουανού στο Instagram από την πρώτη  σχεδόν ημέρα, που άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Πιο νωρίς ή πιο αργά οι προδότες πέφτουν κάτω» είναι η φράση που υπάρχει στο προφίλ του Γκαρσία, που αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, καθώς μέσα στο γενικό χαμό, κάποιοι επέλεξαν να τη χρησιμοποιήσουν και να τη σχολιάσουν για τους δικούς τους λόγους μέσα στην αναταραχή που προκλήθηκε από το θέμα του Τζαβέλλα.

 «Άκουσα κάποιους ανόητους που λένε ότι τα σχόλια για τους προδότες τα έγραψα τώρα, τους ενημερώνω ότι αυτό ήταν πριν πολύ καιρό και αν ήθελα να γράψω κάτι για το σήμερα θα έλεγα την αλήθεια όπως πάντα...», έγραψε ο Ουρουγουανός προπονητής της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ. 

 

 

Ακουσα καποιους ανοητους που λενε οτι τα σχολια για τους προδοτες τα εγραψα τωρα τους ενημερωνω οτι αυτο ηταν πριν πολυ καιρο και αν ηθελα να γραψω κατι για το σημερα θα ελεγα την αληθεια οπως παντα ...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PABLO GARCIA(5) (@charrua5) στις

 

Best of internet