Στραματσόνι: «Δεν τα παρατάω!»

Στραματσόνι: «Δεν τα παρατάω!»

Στραματσόνι: «Δεν τα παρατάω!»

Στο λάθος του Κουλιμπαλί που έφερε το πέναλτι και την ισοφάριση του ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως δεν τα παρατάει.

«Τελειώσαμε το πρώτο μέρος και αρχίσαμε το δεύτερο χωρίς ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ένα λάθος του Κουλιμπαλί όμως άλλαξε το παιχνίδι και αυτό είναι απαράδεκτο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ιταλού τεχνικού για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατό για το επίπεδο του Παναθηναϊκού να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Γι’ αυτό και είμαι τρελαμένος. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας».

Σε ερώτηση για το αν απογοητεύεται και σκέφτεται να παρατήσει είπε: «Δεν τα παρατάω. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά. Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι». 

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε: «Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αλλά διαφορετικό από το σημερινό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό με τους παίκτες».

 

Best of internet