Δεν ορίζει την τύχη του ο Παναθηναϊκός!

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ... ΚΑΖΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Δεν ορίζει την τύχη του ο Παναθηναϊκός!

Δεν ορίζει την τύχη του ο Παναθηναϊκός!

Αν η αναμέτρηση ΟΦΗ – Ηρακλής έρθει ισόπαλη, ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός Κυπέλλου, χωρίς όμως αυτό να εξασφαλίζει την πρόκριση στους Κρητικούς, παρά μόνο στον Γηραιό!

Σε δεινή θέση αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα και την ήττα του στο Ηράκλειο, χρειάζεται στο φινάλε του ομίλου συνδυασμό αποτελεσμάτων.  
 
Καταρχήν για να ελπίζει σε πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει  τον Απόλλωνα. Σε κάθε άλλο ενδεχόμενο, δεν έχει κάποια ελπίδα. Ακόμη όμως και αν συμβεί αυτό, σε περίπτωση που ΟΦΗ και Ηρακλής έρθουν ισόπαλοι, τότε αυτόματα αποκλείεται! Αν η αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» δεν αναδείξει νικητή, ο μόνος που θα μπορεί να στερήσει σε κάποιον εκ των δύο το προνομιούχο «εισιτήριο» - στην προκειμένη περίπτωση από τους Κρητικούς – είναι ο Απόλλωνας, αν όμως δεν χάσει από τους «πράσινους».
 
Σε περίπτωση που υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση του Ηρακλείου, τότε ενδέχεται να υπάρξει ισοβαθμία στην 2η θέση, οπότε τα πάντα θα κριθούν στα κριτήρια. Ετσι αν κερδίσει ο Ηρακλής τον ΟΦΗ, του «κάνει» νίκη με 1-0.
 
Αλλιώς αν οι Κρητικοί πάρουν το «τρίποντο», τότε το έργο του θα δυσκολέψει περισσότερο, καθώς ο Γηραιός αυτή τη στιγμή έχει συντελεστή τερμάτωμ 3-0 και ο Παναθηναϊκός 1-2. Τα κριτήρια είναι τα εξής: 1) οι βαθμοί στα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων παιχνίδια, 2) η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 3) η καλύτερη επίθεση στον όμιλο,  4) η καλύτερη άμυνα στον όμιλο.  Υστερα ακολουθούν και άλλα, όπως π.χ. μπαράζ. 

Best of internet