«Πέντε λεπτά ήταν αρκετά»

«Πέντε λεπτά ήταν αρκετά»

Στο ποδόσφαιρο, είναι πολύ η μικρή η απόσταση που χωρίζει την… κόλαση από το παράδεισο. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων, τα γκολ του Ανδρέα Τάτου αποκατέστησαν τις ισορροπίες και σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη, η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν είχε πέντε επιπλέον λεπτά.

«Πέντε λεπτά ήταν αρκετά»

Ο έμπειρος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio 92,8» και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία του Άρη. «Αν είχαμε 5 λεπτά ακόμα πιστεύω ότι με την ψυχολογία που είχαμε μπορούσαμε να το γυρίσουμε», είπε σχετικά με τον αγώνα του Κυπέλλου.

Ρωτήθηκε για την πίεση που άσκησε η ομάδα του ώστε να φθάσει στην ισοφάριση: «Όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου παίζεις τον αντίπαλο ψηλά, μέσα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και να πιέζουμε ψηλά, έτσι μπορούμε να κλέψουμε την μπάλα και να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ πήραμε ψυχολογία, πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα, βγάλαμε στοιχεία που πρέπει να βγάζουμε σε κάθε αγώνα», είπε.

Σχετικά με τον στόχο διάκρισης του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας, σημείωσε: «Είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάμε, αλλά ο κύριος στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα». Αναφέρθηκε επίσης στην κριτική που ασκήθηκε έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στη Football League. «Στον Άρη παίζεις πάντα θα υπάρχει κριτική ακόμα και ένα παιδάκι να σε δει στον δρόμο μπορεί να σου πει γιατί δεν κέρδισες. Το DNA του κόσμου το ξέρω πολύ καλά, μέσα από συζητήσεις και φίλους μου που είναι στην ομάδα χρόνια, ο κόσμος έχει σιχαθεί πολλά πράγματα, μετά το 3-3 έκανα κάτι στην κερκίδα λόγω της γκρίνιας. Μετά το παιχνίδι να πουν ότι θέλουν, αλλά μέσα στο παιχνίδι θέλουμε την βοήθεια τους, να μας εμψυχώνουν».

Best of internet