Τσιώλης: «Υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί»

Τσιώλης: «Υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί»

bet365

Ο Τσιώλης τόνισε πως η ΑΕΛ θέλει την διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου

Την διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου θα «κυνηγήσει» η Λάρισα, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη λήξη του σημερινού ματς με τον Πανελευσινιακό. Οπου και σχολίασε πως οι «βυσσινί»… είναι ομάδα του θεσμού. «Αν και σήμερα έγινε ένα παιχνίδι με αρκετό κρύο, τα παιδιά μπήκαν μέσα με αρκετή διάθεση για το αποτέλεσμα. Με καλή πίεση στην άμυνα του αντιπάλου. Ξέραμε με τα προβλήματα τα οποία είχε ο αντίπαλος και πως θα παρουσιαστεί σήμερα εδώ. Θέλαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας έδινε το προβάδισμα και το καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, γιατί τα ξέραμε πως κάθε γκολ μετρά. Κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες στο ματς, με κάθε τρόπο. Από τα πλάγια, από τον άξονα. Δεν τις κάναμε γκολ αυτές τις ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ στο δεύτερο μέρος», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς για ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Το έλεγα και στα παιδιά το πρωί. Η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί στο Κύπελλο και πρέπει να παλεύει πάντα σε αυτό το θεσμό να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Μέσα από το Κύπελλο πετύχαμε τεράστιες διακρίσεις στο παρελθόν. Παίξανε και αρκετά παιδιά που δεν τα είχα δει σε κανονικούς ρυθμούς. Είναι ένα κέρδος που ο Ντοντό πήρε 60 λεπτά σήμερα μετά τον τραυματισμό κι έτσι είναι ακόμη πιο καλά έτσι ώστε να τον εντάξουμε και αυτόν σε ρυθμούς ομάδας».

Μετά σχολίασε πως «το αφήνουμε πίσω αυτό το ματς, θα μας απασχολήσει όταν έρθει το τρίτο παιχνίδι των ομίλων με τα Τρίκαλα και μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Τα πάντα γύρω από την ομάδα κινούνται για το ματς της Κυριακής και πρέπει να παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει. Όλη η ποδοσφαιρική Λάρισα απαιτεί να παλέψουμε για το ματς της Κυριακής, να το ζήσουμε με ένταση με πάθος, γιατί αυτό το παιχνίδι το χρειαζόμαστε πάρα πολύ για να βλέπουμε ε καλύτερο μάτι την συνέχεια. Δεν είναι εύκολο, είδαμε ο αντίπαλος πόσο δυνατός είναι και τι έκανε την προηγούμενη Κυριακή. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε η ΑΕΛ και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για την νίκη».

Για τους παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ και πήραν σήμερα χρόνο συμμετοχής είπε ότι «ανεξάρτητα από το πόσα γκολ μπορεί να βάλει ο Καπός, ή το πόσες επελάσεις μπορεί να κάνει ο Μασούρας ως φουλ μπακ. Τακτικά σταθήκαν καλά τα παιδιά. Σταθήκαν πολύ καλά όλα τα παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής να δουλέψουν στην τεχνική. Τα προσόντα δεν λείπουν. Και ο Χοτζάλι ήταν θετικός σήμερα όπως και οι υπόλοιποι. Όλα τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον της ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα