Ονειρεύονται Μέσι στην Ιντερ

Γιώργος Καραμάνος
Ονειρεύονται Μέσι στην Ιντερ

bet365

Ο πρόεδρος της Pirelli, εξήγησε ότι ονειρεύεται να φέρει κάποια στιγμή τον Λιονέλ Μέσι στους Νερατζούρι και ότι πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί.

Από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ανανέωσης με την Μπαρτσελόνα, άπαντες μπορούν να ονειρεύονται, ότι θα μπορούσαν να τον έχουν στην ομάδα τους. Μετά από τα πλουσιότερα club της Ευρώπης που ελπίζουν να μην συμφωνήσει και να μείνει ελεύθερος το 2018, ήρθε και η Ιντερ να μπει στο παιχνίδι.

Για την ακρίβεια δεν μπήκε η ίδια, αλλά ο μεγάλος, ιστορικός σπόνσοράς της. Ο πρόεδρος της Pirelli, Μάρκο Τρονκέτι, κατά την παρουσίαση του διάσημου ημερολογίου της εταιρείας του, μίλησε και για τον μεγάλο πόθο του: «Εγώ πάντοτε κοιτάζω την ζωή με αισιοδοξία. Ετσι κοιτάζω και τον Μέσι.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανοίξει το σκορ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ.

Είναι το μεγάλο όνειρο μου για την Ιντερ και πολλές φορές αυτά γίνονται πραγματικότητα», είπε, αλλά έτσι όπως είναι οι Νερατζούρι αυτή τη στιγμή, μάλλον πρόκειται απλά για φαντασίωση…

 

SERIE A Τελευταία Νέα