Μέσα και πάλι ο Αθανασιάδης

Μέσα και πάλι ο Αθανασιάδης

Μέσα και πάλι ο Αθανασιάδης

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε για τους δικούς της λόγους να περάσει στα… ψιλά, αλλά η επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι όπως και να το κάνουμε είδηση...

Το σημαντικότερο νέο θα λέγαμε που προκύπτει από το σημερινό δελτίο Τύπου της προπόνησης και της αποστολής, που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι κυπέλλου με τα Τρίκαλα.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, επιστρέφει στην αποστολή και το όνομά του είναι μεταξύ των 20 ποδοσφαιριστών, που είναι στο δρόμο από τη Θεσσαλονίκη για την πόλη των Τρικάλων ενόψει του αυριανού αγώνα.

Επιστροφή έχουμε και για τον Φακούντο Περέιρα, ενώ αποκλείσθηκαν ο τραυματίας Παναγιώτης Γλύκος και φυσικά ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ για λόγους ξεκούρασης ο Ίβιτς άφησε εκτός τους: Λέο Μάτος , Φερνάντο Βαρέλα , Τζάλμα Κάμπος , Ευθύμη Κουλούρη, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ισπανός μέσος έκανε αποθεραπεία λόγω του αιματώματος στην κνήμη, ενώ ο Ροντρίγκες αποφόρτιση σε ήπιους ρυθμούς

Ο τραυματισμός του Γλύκου

Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο διεθνής τερματοφύλακας επιβεβαίωση την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ πως ο παίκτης έχει μια μυική κάκωση πρώτου βαθμού στους στροφείς του ισχίου. Ο Γλύκος την Παρασκευή (02.12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα