Μπρίτο: «Το ήθελε η μοίρα»

Μπρίτο: «Το ήθελε η μοίρα»

Gazzetta team
Μπρίτο: «Το ήθελε η μοίρα»

bet365

Ο Μπρίτο μίλησε για την αεροπορική τραγωδία του Μενεγίν, όπου μεταξύ των θυμάτων ήταν και ένας φίλος του

Για την χθεσινή τραγωδία, όπου μεταξύ των θυμάτων ήταν και ένα συγγενικό του πρόσωπο, μίλησε ο Μπρίτο στον «ΣΠΟΡ FM».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τον χαμό του Ροντρίγκο Σαντάνα: «Ήταν ξάδελφος μου. Δούλευε ως κάμερα-μαν σε ένα κανάλι της Βραζιλίας. Κάλυπτε μόνο αγώνες ποδοσφαίρου. Είναι σαν να το ήθελε η μοίρα να “φύγει” έτσι».

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα: «Πριν από δύο λεπτά μιλούσα με τους δικούς μου. Τώρα είναι σε μια δύσκολη διαδικασία για να αναγνωρίσουν τους νεκρούς. Ήταν (σ.σ. ο Ροντρίγκο) περίπου 35 ετών. Ήμασταν πάντα μαζί όσο ήμουν στη Βραζιλία. Είμαι και νονός στο παιδί του. Ακόμα και τώρα όταν πηγαίνω κάθε καλοκαίρι στη Βραζιλία, κάναμε τα πάντα μαζί».

Για τη συμπαράσταση των βραζιλιάνικων συλλόγων στη Σαπεκοένσε: «Αγαπούν το ποδόσφαιρο. Από μικροί μέχρι να μεγαλώσουν έχουν μάθει πρώτα να αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οικονομικά για όλους είναι πολύ δύσκολα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν έτσι, αλλά πλέον όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα».

Για το αν είναι ασφαλές το ταξίδι με αεροπλάνο στη Λατινική Αμερική: «Εντάξει, τώρα ό,τι και να λέμε... Κάθε μέρα σκοτώνεται κάποιος με το αυτοκίνητο. Έγινε αυτό με το αεροπλάνο που αν πέσει, δεν υπάρχουν ελπίδες. Μπορεί να μην γινόταν και τίποτα, αν πήγαιναν με άλλο αεροπλάνο. Ήταν να γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα