Ο Τζιμπούρ είναι εδώ!

Ο Τζιμπούρ είναι εδώ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Τζιμπούρ είναι εδώ!

bet365

Το κεφάλαιο «Τζιμπούρ» είναι ιδιαίτερο για τον Άρη. Δεδομένου του ύψους της επένδυσης στον Αλγερινό επιθετικό αλλά και της προσδοκίας για το επίπεδο ανταπόκρισης του στις απαιτήσεις. Ο 32χρονος επιθετικός συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και γενικότερα νιώθει έτοιμος να επιστρέψει αρχής γενομένης της αναμέτρησης με την Καλλονή.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στο γόνατο με συνέπεια να μείνει εκτός προγράμματος ομαδικών προπονήσεων για διάστημα περίπου ενός μήνα. Στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Αστέρας Τρίπολης συζήτησε με τον ιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Νιώθει πολύ καλύτερα σε σχέση με τις ενοχλήσεις που αισθανόταν προ δύο εβδομάδων καθώς επίσης και ότι μπορεί να μπει στο πλάνο των προπονήσεων.

Κυρίως όμως, συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ήταν μια επαφή η οποία έπρεπε να γίνει, δεδομένης και της ύπαρξης προσωπικής σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι προφανές ότι εκτός του ισχυρού άνδρα του Άρη, όλοι όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων στους «κίτρινους», αντιλαμβάνονται ότι το κεφάλαιο «Τζιμπούρ» απαιτεί μια ιδιαίτερη μεταχείριση.

Πρωτίστως ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική. Ο προπονητής του Άρη δεν πίεσε καταστάσεις, έδωσε στον αθλητή τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού και πλέον τον περιμένει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ούτως ώστε να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Επί του παρόντος, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα χρησιμοποιηθεί στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή την ερχόμενη Δευτέρα (5/12), φαίνεται όμως ότι θα είναι στην αποστολή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα