Προτάθηκε ο Ομπάσι στην ΑΕΚ (vid)

Προτάθηκε ο Ομπάσι στην ΑΕΚ (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Προτάθηκε ο Ομπάσι στην ΑΕΚ (vid)

bet365

Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Νιγηριανός επιθετικός, Τσινεντού Ομπάσι ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Όπως αναφέρει η Ωρα των Σπορ, στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Νιγηριανός επιθετικός Τσινεντού Ομπάσι. Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην ΑΪΚ Στοκχόλμης από την οποία μένει ελεύθερος τον επόμενο μήνα.

Ο Ομπάσι έκανε το μπαμ στην Χόφενχαϊμ στην οποία αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2012 μετρώντας 25 γκολ σε 92 συμμετοχές. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Σάλκε η οποία τον απέκτησε έναντι του ποσού των 4 εκατ. ευρώ.

Στην Σάλκε όμως οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να έχει και την ανάλογη πορεία με αποτέλεσμα να μετρήσει μόλις 25 συμμετοχές και 3 γκολ. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΪΚ. Στα συν του Ομπάσι είναι το γεγονός ότι διαθέτει γερμανικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα