Υπό αμφισβήτηση τα κίνητρα του Μαλάτου

Gazzetta team
Υπό αμφισβήτηση τα κίνητρα του Μαλάτου

bet365

Σοβαρές ενστάσεις εκφράζονται από ανθρώπους των Ενώσεων αλλά και της ΕΠΟ για τις προθέσεις και τα κίνητρα της ενέργειας Μαλάτου.
Ο Ανδρέας Μαλάτος έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει προσφυγή κατά του διορισμού της διοικούσας επιτροπής, αλλά και κατά της σχετικής τροπολογίας του Σταύρου Κοντονή και δείχνει αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Ωστόσο μετά την γνωστοποίηση της πληροφορίας αλλά και των επαφών του με τις Ενώσεις και τα κίνητρα, οι προθέσεις του και το σκεπτικό του αμφισβητούνται.
Τόσο από τις Ενώσεις με τις οποίες επικοινώνησε όσο και από ανθρώπους της ΕΠΟ. Διότι αδυνατούν να αντιληφθούν για ποιόν λόγο κάνει κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου μπαίνει σε μία διαδικασία που μπορεί να επιφέρει ακόμα και Grexit. Ακόμα και η ΕΠΣ Ηρακλείου που διέρρευσε τυχόν πρόθεση ανατροπής της υπάρχουσας διοίκησης, ήτοι της ΠΔΕ της ΕΠΟ, ξεκαθάρισε πως δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια κατάσταση για να αποφύγει να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

Τελευταία Νέα